Beijing Goldenlaser Development Co., Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • ΚΙΝΑ Beijing Goldenlaser Development Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: Goldenlaser
Ετήσιες πωλήσεις: 3000000-4000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2010
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Πελάτες που εξυπηρετούνται: Pakistan,India,USA,Iran,UAE,Germany,Netherlands,
Εισαγωγή

Η Beijing Goldenlaser Development Co., Ltd. είναι μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που ασχολείται με την Ε&Α, την παραγωγή, την πώληση και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση εξοπλισμού και αξεσουάρ λέιζερ & αισθητικής από 2000 χρόνια.Επί του παρόντος, διαθέτουμε 10 μηχανικούς υψηλής εξειδίκευσης και μια καλά εκπαιδευμένη επαγγελματική ομάδα πωλήσεων.Συνεχίζουμε να επικοινωνούμε με διάφορα ξένα Ερευνητικά Κέντρα Οπτικής Μηχανικής για να διευρύνουμε την κλίμακα μας και να αυξήσουμε τις επενδύσεις σε νέα προϊόντα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις διαφορετικών αγορών.Η κύρια δραστηριότητά μας επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και παραγωγή εξοπλισμού λέιζερ και αισθητικής υψηλής ποιότητας και εσωτερικών αξεσουάρ.Είμαστε ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα του εξοπλισμού ομορφιάς, που ανέπτυξε ανεξάρτητα την περιποίηση δέρματος Elight (IPL+RF), την αποτρίχωση με λέιζερ διόδου, την αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ Q-switch, το κλασματικό λέιζερ CO2, την περιποίηση του δέρματος προσώπου hydra, τη μηχανή αδυνατίσματος και προϊόντα προσωπικής οικιακής χρήσης κλπ, με υψηλή τεχνολογία, σταθερή ποιότητα και τέλεια αποτελέσματα θεραπείας, που έχουν κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ πελατών από όλο τον κόσμο.Επιπλέον, τα προϊόντα υψηλής ποιότητας κάνουν την εταιρεία μας να έχει μεγάλη ανταγωνιστικότητα στην αγορά.Επιμένουμε στην αρχή "Η ποιότητα είναι η ζωή μας, η ακεραιότητα θα κερδίσει την αγορά", με εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτηση, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας.Η δημιουργία και η διατήρηση ηγετικής θέσης στην παγκόσμια επιστήμη και τεχνολογία στον τομέα της Ομορφιάς είναι ο ακλόνητος στόχος της Goldenlaser!

ΚΙΝΑ Beijing Goldenlaser Development Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε δουλεψει σκληρά για να προωθήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τον εκσυγχρονισμό των πωλήσεων εξοπλισμού ομορφιάς, και ενεργά καλλιεργημένος και έχουμε ενισχύσει τη δυνατότητα της ανεξάρτητης καινοτομίας των υπαλλήλων. Ολικές ανακαίνιση και βελτίωση της αρχικού επιχειρησιακής περιοχής, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, και της σύγχρονης διαχείρισης υπολογιστών. Ελπίδα να καθιερωθούν οι μακροπρόθεσμες συνεργασίες και να κερδηθεί η φήμη αγοράς.
Αυξανόμαστε thescale του εμπορίου και των πελατών μέσω έξω του κόσμου. Με την καλή φήμη μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είναι βοήθειες ο εκσυγχρονισμός της χώρας μας και προωθεί τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον υπόλοιπο κόσμο. Κοιτάζουμε επίσης προς τα εμπρός για να ενισχύσουμε τη φιλία με άλλες χώρες και να κάνουμε το θετικό αντίκτυπο.
Θερμά ελπίζουμε ότι εσείς και μαζί, χέρι-χέρι, δημιουργείτε το λαμπρό μέλλον.

Υπηρεσία

Έχουμε μια πολύ επαγγελματική ομάδα πωλήσεων που μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία και να απαντήσει σε σας πολύ επαγγελματικές ερωτήσεις, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε πολύ άνετοι προτού να αγοράσετε τα προϊόντα από μας. Όπως είναι γνωστός σε όλοι μας, η υπηρεσία μεταπώλησης είναι η σημαντικότερη σε όλες τις βιομηχανίες. Η επιχείρησή μας έχει δοκιμάσει το καλύτερό μας για να χτίσει μια ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης πολύ επαγγελματική και υψηλός-caliber-μέγιστου σημείου που μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα αποτελεσματικά στο μέλλον.

Η ομάδα μας

Έχουμε επαγγελματική ομάδα τεχνικών σε αυτόν τον τομέα για περισσότερα από 20 χρόνια, καλωσορίζουμε πελάτες από όλο τον κόσμο που επισκέπτονται τον ιστότοπό μας και μας ενημερώνουν εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, ανυπομονούμε να σας προσφέρουμε καλές υπηρεσίες!

ΚΙΝΑ Beijing Goldenlaser Development Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0