Αρχική Σελίδα

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. τεχνολογίας λέιζερ του Πεκίνου Stelle, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2010, το οποίο είναι επαγγελματικός κατασκευαστής με την ολοκλήρωση της έρευνας, της παραγωγής και της διανομής. Επιμένουμε πάντα στην πολιτική «των ανθρώπων που κεντροθετούνται, της τεχνολογικής καινοτομίας, απευθυνόμενης στην αγορά» και έχουμε μια διοικητική, τεχνολογίας και διανομής ομάδα υψηλού - ποιότητα, υψηλή τεχνολογία, υψηλή αποδοτικότητα.

Τα προϊόντα μας περιέχουν IPL, ε-ελαφρύ σύστημα, γρήγορη αφαίρεση τρίχας SHR, αναζωογόνηση δερμάτων SSR, σύστημα αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων 808nm, σύστημα λέιζερ q-διακοπτών 532/1064/1320nm, Cryolipolysis, RF που ανυψώνει και που σφίγγει. Η επιχείρησή μας καλύπτει περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως και είναι κύρια του περιεκτικού δικτύου υπηρεσιών μεταπωλήσεων. Έχουμε την άδεια της εισαγωγής και της εξαγωγής και τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στην Ασία, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Έχουμε το πιστοποιητικό CE & ROHS. Έχουμε αφιερωθεί στην παροχή του καλύτερου και υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα, η άριστη ομάδα και οι καλές ιδέες είναι δεσμευμένα να καλύψουν κάθε συγκεκριμένη απαίτηση των πελατών με την καινοτομία!

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

 
Γιατί αγοράστε τις μηχανές ομορφιάς από το λέιζερ Stelle;
 
1. Οι μηχανές ομορφιάς με υψηλό - ποιοτικά αρχικά υλικά: Το λέιζερ Stelle έχει την κατασκευή μια μακροπρόθεσμη σχέση συνεργασίας με πολλούς υλικούς προμηθευτές παγκόσμιων εμπορικών σημάτων, όπως οι ΗΠΑ συνεπείς (τώρα οι ΗΠΑ συνεπές και γερμανικό Dilas είναι μια επιχείρηση, το ίδιο εμπορικό σήμα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ ελέγξτε Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.το www.dilas.com), το UK Fristlight, Γαλλία Σνάιντερ, Ιαπωνία HCG Hitachi, Ιταλία Fluidotech, καλύτερη IPL παροχή ηλεκτρικού ρεύματος της Κίνας Flysec και Dazhi, Γερμανία Ebmpapst κ.λπ….

2. Ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου: Για να κάνει τις υψηλές και σταθερές ποιοτικές μηχανές, το λέιζερ Stelle έχει τον πολύ αυστηρό έλεγχο από τα ανταλλακτικά στον εργαζόμενο, από τη συγκέντρωση των διαδικασιών στη δοκιμή γήρανσης μηχανών. Σε κάθε πτυχή ακολουθούμε καλύτερα του καλύτερου. Μόνο στοχεύοντας στην προσφορά των πρώτης τάξεως συσκευών ομορφιάς στους παγκόσμιους πελάτες.

3. Ελεύθερη υποστήριξη μεταπωλήσεων διάρκειας ζωής: Το λέιζερ Stelle προσφέρει στη διάρκεια ζωής την ελεύθερη και πλήρη υποστήριξη μεταπωλήσεων. - συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης μηχανών, της κατάρτισης λέιζερ, της συντήρησης μηχανών και της επισκευής μηχανών. Χτυπήστε εδώ για να δείτε αληθινό μετά από τις περιπτώσεις πωλήσεων από το λέιζερ του Πεκίνου Stelle.

4. Ελεύθερη υπηρεσία ΛΟΓΟΤΥΠΩΝ: Το λέιζερ Stelle προσφέρει την ελεύθερη υπηρεσία λογότυπων που συμπεριλαμβανομένου του τεθειμένου λογότυπου του πελάτη στο κοχύλι μηχανών ή του λογότυπου στο λογισμικό μηχανών. Για το ΛΟΓΟΤΥΠΟ στο κοχύλι μηχανών, υπάρχουν 3 επιλογές. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από την τυπωμένη ύλη ΛΟΓΟΤΥΠΩΝ, την πλαστική κόλλα ΛΟΓΟΤΥΠΩΝ και την κόλλα μετάλλων ΛΟΓΟΤΥΠΩΝ σύμφωνα με την απαίτηση
Για το ΛΟΓΟΤΥΠΟ στο λογισμικό μηχανών, θα κάνουμε το ΛΟΓΟΤΥΠΟ στη ζωτικότητα έτσι ώστε κατά ανοίγοντας τη μηχανή, ΛΟΓΟΤΥΠΟ του πελάτη θα σκάσουμε έξω τις περιπτώσεις first.LOGO:

5. Αξία εργοστασίων των μηχανών ομορφιάς λέιζερ: Το λέιζερ Stelle είναι επαγγελματικός κατασκευαστής μηχανών ομορφιάς, λέιζερ ND διακοπτών λέιζερ, IPL SHR και του Q διόδων καλύψεων προϊόντων yag. Εστιάζουμε μόνο σε αυτούς τους 3 τύπους, και κάνουμε κάθε τύπο στο καλύτερο. Παρέχουμε την καλύτερη τιμή εργοστασίων για όλες τις μηχανές μας. Έτσι ώστε οι διανομείς μας μπορούν να είναι ανταγωνιστικότεροι στην τοπική αγορά και οι πελάτες τελικών χρηστών μας μπορούν να αγοράσουν την υψηλή και σταθερή ποιοτική μηχανή με την προσιτή τιμή.
Λέιζερ Stelle που ανυπομονεί να συνεργαστεί με σας!
Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Η Co. τεχνολογίας λέιζερ Stelle Bejing, ΕΠΕ είναι ο κύριος κατασκευαστής μηχανών ομορφιάς από την Κίνα που καθιέρωσε το 2010. 

Τα produts μας καλύπτουν τους εξοπλισμούς ομορφιάς μεγάλης έκτασης όπως το λέιζερ 808nm, τριπλά μήκη κύματος λέιζερ 808nm 755nm 1064nm διόδων, λέιζερ διόδων ND διακοπτών του q yag, IPL SHR ΕΠΙΛΈΓΕΙ ε-ελαφριά και πολυσύνθετη μηχανή ομορφιάς συνδυάζοντας επάνω από τις λαβές.


Από την αρχή, το λέιζερ του Πεκίνου Stelle παίρνει το «ποιοτικό προσανατολισμό, τον προσανατολισμό πελατών και τον προσανατολισμό υπαλλήλων! » ως ρητό. Θέτουμε την Ε&Α μας, παραγωγή και μετά από την υπηρεσία πώλησης τμήμα κάτω από αυτό το ρητό.

Μετά από τα έτη εξελίξεων, έχουμε τώρα την προηγμένη γραμμή prodction, τους σταθερούς και ειδικευμένους εργαζομένους συνελεύσεων, τη συσσωρευμένη εμπειρία της τεχνολογίας και τους έμπειρους τύπους Ε&Α.

Κάτω από τις αρχές της άριστης ποιότητας, της υψηλός-αποδοτικής υπηρεσίας, της ανταγωνιστικής τιμής και της έγκαιρης παράδοσης, έχουμε γίνει ένας από τους εμπιστευμένους συνεργάτες πολλών επιχειρήσεων και έχουμε κερδίσει μια καλή φήμη σε όλο τον κόσμο.
 

Το Δεκέμβριο του 2014, η επιχείρηση λέιζερ του Πεκίνου Stelle προώθησε το λέιζερ διόδων συνδυάζει το ND: Λέιζερ 2 Yag -1 μηχανή. Αυτό είναι πρώτη μόνος-αναπτυγμένη της Κίνας, σχεδίασε 2 -1 μηχανή αφαίρεσης τρίχας και αφαίρεσης δερματοστιξιών.

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

Λέιζερ 755 διόδων ενέργεια 808 1064nm:

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.


Το Φεβρουάριο του 2015, η επιχείρηση λέιζερ του Πεκίνου Stelle προώθησε το λέιζερ διόδων συνδυάζει IPL.

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

 

Τον Απρίλιο του 2015, η επιχείρηση λέιζερ του Πεκίνου Stelle ανέπτυξε επιτυχώς 4 -1 μουφτής-λειτουργικά λέιζερ διόδων συσκευών ομορφιάς + ε-Light+ndyag+RF. Αυτό είναι το πρώτο και μόνο η επιχείρηση στην Κίνα που μπορεί να κατασκευάσει έναν συνδυασμό λέιζερ διόδων και άλλες λειτουργίες στη μηχανή 4 λαβών. Υιοθέτησε το μορφωματικό σχέδιο, κάθε λειτουργία χρησιμοποιεί μια χωριστή ανεξάρτητη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, η οποία είναι πολύ σταθερή και ευφυής.

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

 

Το 2016, το Πεκίνο Stelle Laser Company άρχισε και τα όργανα αφαίρεσης τρίχας με τα μεγαλύτερα σημεία, και προώθησε την αγορά μετά από την αυστηρές δοκιμή και τη μαζική παραγωγή στις αρχές του 2017. Η περιοχή σημείων είναι 15*30mm και η ενέργεια είναι 1200watts. Αυτό είναι επίσης η περισσότερη προηγμένη τεχνολογία στη βιομηχανία οργάνων ομορφιάς της Κίνας.

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

Λέιζερ 755 διόδων 808 ενέργεια μηχανών 1200W 1064nm 

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.

Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd. Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd. Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd. Beijing Stelle Laser Technology Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Μάρκες : ΛΈΙΖΕΡ STELLE

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας λέιζερ διόδων 755nm 808nm 1064nm για τις πωλήσεις καλής ποιότητας λέιζερ διόδων 755nm 808nm 1064nm για τις πωλήσεις καλής ποιότητας λέιζερ διόδων 755nm 808nm 1064nm για τις πωλήσεις καλής ποιότητας λέιζερ διόδων 755nm 808nm 1064nm για τις πωλήσεις